Att ha telefoni till företag kan vara en bra idé. Det finns ett bra företag som erbjuder flexibla och kundanpassade lösningar när det gäller just telefoni till företag. Detta företag heter Dsolution och de har även flera andra bra tjänster:

  • IT-tjänster
  • Dokumenthantering
  • Konferenssystem
  • Kontorsmaterial
  • Kaffe & paus

När det handlar om att ha telefoni för ditt företag så spelar det inte någon roll om du har ett litet eller stort företag. DSolution är en oberoende leverantör av företagstelefoni, mobilabonnemang och mobila telefonväxlar för alla typer av företag.

Satsa på bra företagstelefoni

Du kan få telefoni till företag via DSolution och de kan även ge dig andra driftsäkra telefonilösningar. Det kan då till exempel vara en mobil telefonväxel. Detta företag utgår från Stockholm och Linköping men de kan hjälpa dig var du än befinner dig i landet. Dessutom är detta företag operatörsoberoende. Det innebär då att de kan lägga till en ny mobil telefonväxel utan att ni måste byta abonnemang.

Det finns avtal med företagstelefoni du kan teckna med detta företag. Då ingår bland annat installation, utbildning, service, uppgraderingar och support.

Andra bra tjänster för ditt företag

Hos DSolution finns det som sagt även flera andra bra lösningar till företag. Bland annat kan de hjälpa dig med IT på flera olika sätt. Sedan har de en bred tjänst inom att hantera dokument på en mängd olika sätt. De kan även tillhandahålla system för konferenser samt kontorsmaterial och de kan också fixa med saker till fikarummet!