Sängar från Compact Living Butiken - Södermalm.


V
i samarbetar med Stjärnbädden. På Stjärnbäddens hemsida finns mer om företaget och alla våra modeller. Sängmakarna hos oss är alla utbildade sängmakare och sängexperter.

En plats där lyx är var mans egendom utan att det kostar något extra. En plats som ger dig en känsla av trygghet och välmående. En plats som finns kvar även om du nyper dig i armen.

STJÄRNBÄDDEN är ett framgångsrikt sängkoncept för hela familjen – ung som gammal,liten som stor. Resårmadrasserna är kon-struerade på samma sätt som till och med de allra dyraste lyxmadrasserna. Konceptet bjuder på nyheter inom resårer och resårsystem samt nya, härliga och tvättbara bolsterkvaliteter.

Sovrummet är din alldeles egna plats. Där bestämmer du allt, ingen lägger sig i dina drömmar och hur du tillbringar 1/3 av ditt liv. Du kan välja just den säng/madrass som passar dig bäst för dina compact living lösningar och specialmått är inga problem för oss. Fråga gärna sängmakarna hos oss om sängar, madrasser och plymåer.

Det breda sortimentet av STJÄRNBÄDDEN resårmadrasser, alla med synnerligen god komfort och följsamhet, ger dig möjlighet att hitta din ”drömresårmadrass”. Hos oss kan du i en avslappnad miljö och sovstudio prova dig fram till den resårmadrass som passar dig – och vi ger råd men lägger oss inte i, det är nämligen ett mycket individuellt val för vilket man inte kan sätta upp någon ”gyllene regel”. LIVINGSPACE™
 Vi har givetvis flera olika sängar, plymåer, madrasser och lådsocklar från utvalda sängtillverkare till våra unika produkter - Compact Living Butiken.