Funderar du på att gå en vuxenutbildning? När det gäller vuxenutbildningar, så finns det en hel del av dessa att välja mellan hos Montico. Det som de erbjuder är kompletta yrkesutbildningar men de har även enstaka kurser samt att du hos dem kan läsa upp betyg i de grundläggande ämnena. Bland annat finns det yrkesutbildningar inom:

  • Svets
  • CNC
  • El
  • VVS

En vuxenutbildning är en utbildningsform som bedrivs i uppdrag av din kommun. Den motsvarar en utbildning på grundskole- och gymnasienivå. Andra namn på denna utbildning kan vara kommunal vuxenutbildning, komvux eller bara vux. Har du inte gått färdigt gymnasiet, eller vill byta yrke, så är detta en bra utbildningsform att satsa på.

Utbildning för vuxna

Du kan välja att gå en vuxenutbildning som är för att få en godkänd gymnasieutbildning. Du kan då välja att antingen läsa upp enstaka ämnen eller gå en hel yrkesutbildning för att utbilda dig till ett visst yrke. Med Montico kan du få en anpassad studieplan som passar dig och din vardag. Du kan därmed kombinera dina studier med ett jobb om du vill det. Dock är denna utbildning giltig för att du ska få CSN.

Att gå en utbildning för vuxna, det kostar dig inget. Det är helt gratis samt att du som sagt kan få både lån och bidrag via CSN.

Hitta en utbildning som passar dig

Du som vill se alla de vuxenutbildningar som finns att välja på, du kan besöka Monticos hemsida. Sedan kan du ansöka till den som passar dig, via din kommun. Med en bra yrkesutbildning så kommer du att bli attraktivare på arbetsmarknaden.